+31 (0) 85 301 8085                                                                                                      info@enlightedevents.com

Bruiloft

De bruiloft is de mooiste dag van je leven. Een mooie tijd is gepasseerd en die wil je verzegelen!

Vrienden en familie mogen getuigen zijn van deze romantische dag. Het is aan jezelf hoe je deze dag gaat invullen. Welke catering en entertainment ga je bieden? Hoe zie je trouwlocatie eruit? Hoe gaat de jurk en de taart eruit zien? etc.

Het trouwfeest reflecteert jullie persoonlijkheid en wensen in het leven. Zo kan je het groots aanpakken, maar ook kleinschalig. Je kunt bezuinigen op bepaalde elementen en meer aandacht besteden aan elementen die jij belangrijk vindt op jullie feest.

Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring in het verzorgen van entertainment op bruiloften. Wij hebben een ruim aanbod in licht en geluid. En om het feest compleet en onvergetelijk te maken, hebben wij ook waanzinnige LED verlichte producten die sfeer en vermaak met zich meebrengen!

Dus kom bij ons trouwfeest ideeën opdoen en bekijk al onze producten in het menu ‘producten‘. Wij hebben ook een speciale show voor op trouwfeest locaties!

Emmerblok 31

4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h

3543 AN Utrecht

Volgen
Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden
Onze LED vloeren:
Bekend van TV
Levering in heel NL
Beste prijs
Hoge kwaliteit
Extra lage opstap