+31 (0) 85 301 8085                                                                                                      info@enlightedevents.com

LED vloer

Dansvloer

Creëer prachtige lichteffecten met onze LED vloer! De LED vloer is bij uitstek geweldig als verlichte dansvloer op iedere feestlocatie of evenementenlocatie! LED panelen zijn dé feestdecoratie die een evenement of feest aan huis bijzonder maakt. Ook als bruiloft decoratie of op een bedrijfsfeest is een LED dansvloer zeer gewild bij klanten.

Een LED vloer leent zich voor verschillende toepassingen namelijk: tekst scrollen, logo’s weergeven, programma’s en patronen in kleurthema, enz. De LED vloer is voorgeprogrammeerd met standaardprogramma’s van patronen in multi-color. Aangepaste thema’s en patronen zijn op aanvraag.

 

Beursvloer

Onze LED vloer is ook zeer interessant als beursvloer bij productpromotie en natuurlijk in-store promotion. Onze LED panelen trekken altijd veel bekijks en brengen een leuke, gezellige sfeer met zich mee. Potentiële klanten blijven langer bij uw stand hangen, waardoor u meer kans heeft op de verkoop van uw producten of diensten!

Zolang er een vlakke vloer is en er een stroomaansluiting nabij is, kan een LED vloer op iedere willekeurige locatie gelegd worden!

 


 

De prijzen van de verhuur van onze LED vloerpanelen zijn afhankelijk van diverse factoren. Vraag een offerte aan voor een prijs op maat! Of maak een afspraak voor een productdemonstratie!

Naast LED dansvloeren hebben wij nog diverse andere LED toepassingen die voor u interessant kunnen zijn, welke dezelfde programmeer mogelijkheden hebben als de LED vloer. Zo hebben wij ook LED wand, –plafond en een LED meubel. Wij hebben tevens ook shows die een LED vloer met andere producten combineert, namelijk: Silent Disco show en de Wedding Experience show!

Emmerblok 31

4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h

3543 AN Utrecht

Volgen
Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden
Onze LED vloeren:
Bekend van TV
Levering in heel NL
Beste prijs
Hoge kwaliteit
Extra lage opstap