+31 (0) 85 301 8085                                                                                                      info@enlightedevents.com

Over ons

Vroeger

1997 was het jaar dat ons bedrijf werd opgericht onder de naam Odeon drive-in show. Wij begonnen als DJ’s die het licht en geluid verzorgden van onze klanten, maar door de jaren heen is er veel veranderd. In 2001 wordt de bedrijfsnaam gewijzigd naar Muziekverzorging, omdat Odeon drive-in show als naam niet meer allesomvattend was.

Het bedrijf bleef groeien en het productaanbod werd steeds uitgebreider. Zo bouwden wij in 2009 onze eerste generatie verlichte dansvloer: de vlakkenvloer. Al snel volgden er nieuwe generaties dansvloeren.

Gaande jaren verhuurden wij steeds minder DJ’s en steeds meer LED panelen dus hebben 2014 een naamsverandering doorgemaakt: van Muziekverzorging naar Enlighted Events. De naam Muziekverzorging was tot onze spijt namelijk niet meer actueel en allesomvattend voor onze producten en diensten.

In 2015 hebben wij onze nieuwste generatie dansvloer geïntroduceerd: de 100 pixel vloer met extra lage opstap!

Heden

De laatste jaren is onze core-business verschoven van licht en geluid naar onze LED panelen en het aanverwante product: de LED DJ booth. Enlighted Events is op heden dag een fabrikant van LED gebaseerde oplossingen en verhuurt deze onder haar klanten.

Sinds kort zijn wij gestart met een partnerprogramma. Dit is een samenwerking met verschillende bedrijven in heel Nederland en in een later stadium hopelijk ook in België en Duitsland. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de verhuurprijzen van onze LED panelen dusdanig laag worden, dat wij de panelen voor een zeer scherpe prijs aan onze eindklanten kunnen aanbieden. Daarnaast verhoogt de beschikbaarheid in heel Nederland en kan de kwaliteit van onze panelen worden bewaakt middels het partnerprogramma.

Toekomst

De komende jaren blijven wij zoeken naar nieuwe technologische ontwikkelingen die wij kunnen toepassen in onze LED panelen om ze nog beter te maken. Ook zullen wij meer vloer blijven bijbouwen voor de uitrol van ons partnerprogramma in België en Duitsland.

Daarnaast innoveren wij door nieuwe producten te ontwikkelen en/of relevante bestaande producten toe te voegen aan ons assortiment.

Emmerblok 31

4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h

3543 AN Utrecht

Volgen
Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden
Onze LED vloeren:
Bekend van TV
Levering in heel NL
Beste prijs
Hoge kwaliteit
Extra lage opstap