+31 (0) 85 301 8085                                                                                                      info@enlightedevents.com

Leuke projecten

Efteling

Voor de winter Efteling hebben wij een waanzinnig project uitgevoerd. Wij hebben hier een LED vloer gelegd die gebruikt werd als podium voor een theateroptreden: de sneeuwprinses en haar vuurprins. Een optreden waar zang, dans en interactie met de kinderen centraal stond!

Bekijk de show hier!

Toppers

Ook voor de Toppers in concert hebben wij een prachtig podium mogen plaatsen! Dit concert had het thema disco, waar de LED vloer zijn oorsprong kent. Denk aan de film Saturday night fever met John Travolta.

Er waren 14 dansvloeren van 9m² geplaatst, verdeeld over het gigantische podium wat een geweldig zicht gaf van bovenaf!

DSAG

Voor DSAG hebben wij een dansvloer geleverd voor hun bedrijfsfeest op een prachtige locatie!

Bij dit project hebben wij samengewerkt met een ander bedrijf die de snoeren met LED bollen heeft geleverd. Deze bollen samen met onze LED vloer gaf een geweldig effect zoals op de foto’s te zien is!

Het was een gigantisch dansvloer van 128m²!

Horecava

Enkele jaren geleden hebben wij met onze producten op de Horecava beurs gestaan. Zoals te zien is op de foto’s hebben wij toen onze eigen stand gebouwd met vloerwand– en plafondpanelen. Wat was het toch een mooi zicht!

Sky radio

Sky radio heeft onze Silent Disco gehuurd voor de promotie van het radiokanaal op een beurs. Dit gaf een hilarisch zicht voor de bezoekers die de gebruikers van de Silent Disco zagen.

Naast beurzen is onze Silent Disco ook erg leuk op festivals met verschillende areas!

Emmerblok 31

4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h

3543 AN Utrecht

Volgen
Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden
Onze LED vloeren:
Bekend van TV
Levering in heel NL
Beste prijs
Hoge kwaliteit
Extra lage opstap