+31 (0) 85 301 8085                                                                                                      info@enlightedevents.com

Silent Disco show

De Silent Disco is erg leuk op beurzen voor bijvoorbeeld radiostations en feestlocaties. Op beurzen is het vaak erg rumoerig, waardoor de muziek dan niet te horen is of niet goed tot zijn recht komt vanwege de grootte van de zalen. Dan is de Silent Disco een uitkomst!

Maar ook op feesten en festivals is een Silent Disco erg interessant als extra muziekstijl area, denk aan: disco, foute muziek, etc. Door de hoofdtelefoons hebben de gebruikers geen last van omgevingsgeluiden en kunnen zij optimaal genieten van de muziek!

Daarnaast is de show ook erg leuk op feesten waar geluidsoverlast voor de buren zich snel voordoet op de betreffende locatie.

Tot slot kan de Silent Disco ook worden ingezet als programma van een congres waar een lezing op kan worden afgeluisterd! Een andere toepassing van de Silent Disco is de inzet van een audiologische rondleiding of een live audio stream voor slecht horenden in het theater.

Naast het feit dat het een geweldige beleving is, is het voor buitenstaanders zonder hoofdtelefoon een komisch zicht en wekt het interesse op, waardoor zij het ook zullen uitproberen!

Inhoud show

De Silent Disco show bestaat uit:

De verlichte dansvloer en de LED DJ booth zijn volledig naar kleurthema en patronen in te stellen. Ook is het mogelijk op tekst te scrollen en logo’s in te programmeren.

Afhankelijk van uw wensen kan er ook over meerdere kanalen muziek worden gedraaid. Terwijl de ene helft meezingt met Andre Hazes, danst de andere helft de Gangnam style.

Vanaf €749,- *

Afhankelijk van de wens voor de standaardpatronen of gepersonaliseerde patronen, -teksten en/of -logo’s.

 

Het is eventueel mogelijk om een DJ ter aanvulling van de show erbij te boeken! En daarnaast is het ook mogelijk om grotere LED dansvloer te boeken tegen een meerprijs.

Uiteraard is de Silent Disco ook los te boeken (hoofdtelefoons en apparatuur), zoals voor congressen en theater. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Emmerblok 31

4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h

3543 AN Utrecht

Volgen
Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden
Onze LED vloeren:
Bekend van TV
Levering in heel NL
Beste prijs
Hoge kwaliteit
Extra lage opstap