+31 (0) 85 301 8085                                                                                                      info@enlightedevents.com

Special effects

Onze special effects zijn los bij te boeken of bij de wens voor meerdere effecten in een samengestelde pakketprijs gevoegd welke per boeking wordt bepaald!

Bent u geïnteresseerd in onze special effects? Geef dit dan aan bij uw boekingsaanvraag.

Moonflower

Een leuk multicolor lichteffect van vrolijke draaiende lichtbundels die de gehele zaal doet oplichten!

€35,-

Moving head

Hét lichteffect dat 360 graden horizontaal en verticaal kan draaien! Op de moving head na zijn alle andere effecten op de vloer gericht. Zeker in hoge en/of diepe locaties geeft de moving head een indrukwekkend zicht!

€50,-

Bellenblaasmachine

Een geweldige sfeermaker die uitstekend past bij een strand themafeest. Dit effect is de favoriet van kleine én ‘grote’ kinderen!

€35,-

Spiegelbol

Laat de gehele zaal schitteren met deze waanzinnige spiegelbol! Ondanks dat dit effect al vele decennia bestaat, doet deze het nog steeds goed op ieder feest.

€25,-

Rookmachine

Rook is een gaaf effect op ieder feest. Alle lichtpatronen kunt u heel mooi op de vloer geprojecteerd zien maar met een klein beetje rook ziet u de bundels van de lichteffecten 3-dimensionaal in de lucht bewegen wat extra spectaculair is!

LET OP: DIT EFFECT IS VAAK NIET TOEGESTAAN I.V.M. BRANDMELDERS. GA DIT NA OP UW LOCATIE!

€35,-

Blacklight

Een klassieker onder de lampen. Alles wat wit is krijgt onder deze lampen een sprookjesachtige paarse kleur. Aanschouw ook het prachtige effect die de blacklight op neon-kleuren zaaldecoratie of kleding heeft!

€35,-

LED aircone

De hoge LED zuilen (aircones) passen bij ieder kleurthema en geven een mooie afwerking van de zaal. De lichtpilaar is maar liefst 2,75 meter hoog en kan in alle kleuren worden geleverd.

€50,-

Lasers

Een echte trend op feesten en festivals dankzij de eindeloze kleurmogelijkheden, de schitterende effecten en de mogelijkheid om de lasers af te stemmen met de muziek!

LET OP: VOOR DIT EFFECT IS EEN ROOKMACHINE NODIG. CONTROLEER EERST ZELF OF DIT OP UW LOCATIE GEBRUIKT MAG WORDEN!

€75,-

Floorspot

Verlicht en accentueer muren of objecten met deze opvallende floorspots.

€15,-

Scanner

Een leuk effect dat middels een roterende spiegel de zaal verlicht! Ze geven een heldere lichtbundel die steeds de kleuren en patronen afwisselend op de dansvloer projecteert.

€50,-

Emmerblok 31

4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h

3543 AN Utrecht

Volgen
Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden
Onze LED vloeren:
Bekend van TV
Levering in heel NL
Beste prijs
Hoge kwaliteit
Extra lage opstap