+31 (0) 85 301 8085                                                                                                      info@enlightedevents.com

Theater & congres

Om uw theatershow of congres meer WOW-factor te geven, kunt u kiezen voor onze LED vloer! Zo kunt u de LED vloer inzetten als rode loper voor een grand entrance of als podium waar uw gastsprekers, acteurs of artiesten gebruik van kunnen maken.

Een LED vloer leent zich voor verschillende toepassingen namelijk: tekst scrollen, logo’s weergeven, programma’s en patronen in kleurthema, enz.

Naast LED vloeren hebben wij nog diverse andere producten die voor u interessant kunnen zijn, welke dezelfde toepassingen hebben als de LED vloer. Zo hebben wij ook LED wand, –plafond en een LED meubel vanwaar achter de lezing gegeven kan worden.

 

Tot slot hebben wij ook een Silent Disco. Dit klinkt vanwege de naam niet relevant, maar de Silent Disco kan ook worden ingezet als programma van een congres waar een lezing op kan worden afgeluisterd! Een andere toepassing van de Silent Disco is de inzet van een audiologische rondleiding of een live audio stream voor slecht horenden in het theater.

De foto hiernaast is een LED vloer waar een theateroptreden in de Winter Efteling plaatsvond. De programma’s waren afgestemd op dat optreden en het kleurthema van de winter Efteling.

Bekijk onze producten in het menu of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Emmerblok 31

4751 XE Oud Gastel

Krommewetering 101h

3543 AN Utrecht

Volgen
Chatten

Sms ons op 06-44080043

Vinden
Onze LED vloeren:
Bekend van TV
Levering in heel NL
Beste prijs
Hoge kwaliteit
Extra lage opstap